Thursday, September 1, 2011

Get Married 2

Hari ni baru raya ke 3..

Tapi suasana raya langsung aku tak rasa..

Coz aku keje..

Lagi2 family aku sume masih kat kampung..

Aku cuti raya sehari jer..

So,awal2 aku dah bertolak dari kampung awal2 pagi raya ke 2..

Memang boring tahap gaban ar kat rumah ni..

Nak gi raya kat umah kengkawan, masa memang tak mengizinkan..

So,pas balik keje aku mengadap tv aku yang amat dihargai..

Carik2 cite best..

De la jumpa gak..

Tajuk dia Get Married 2..


Tajuk pun dah menarik..

So,aku try tengok..

Tak sangka plak citer ni memang best giler..

Ketawa terbahak2 dibuatnya..

1st2 aku ingatkan nak tengok citer ni sekadar untuk pujuk mata ni suruh mengantuk..

Cek2 mata aku makin segar plak..

Part sedih memang sedih giler laa..

Tapi memang best la..

Buatkan aku rasa nak tengok lagi..

Dan buatkan aku rasa nak tengok part 1 citer ni..

Get Married..


Jarang2 gak aku suka tengok movie indon..

Tapi yang ni aku sendiri plak rasa nak promo kat orang lain..

Best la..

Korang tengok dulu..

Pas tu kompom cakap best!!

Hehehehe..

Try tengok erkk...

Kompom dapat hilangkan keboringan korang or penyakit murung korang..

Ahahahahaha...

2 comments:

zahidahwahid said...

selamat hari raya zah....
movie indon duhal....sorrylah, bukan channel kmk....hehehehehe


New Entry: Kenangan: Project hari Jumaat

azah87 said...

slmt ari raya n..kmk pun x mnt movie indon n..p x sgka kacak..1st ingtkn k hlg boring jak..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...