Sunday, September 11, 2011

Serik Minum Nescafe

Masa student dulu aku memang seorang yang gian dengan nescafe..

Tapi sejak dah duduk ngan family ni kegianan aku dapat di kurangkan..

Coz kat umah aku ni semua orang minum teh or milo..

Jadi semangat kegianan minum nescafe akhirnya dapat dikurangkan..

Dan akhirnya.... hilang..

Pada suatu hariiii....hehehehehee..

Tadi sebenarnya..kehkehkeh..

Seorang rakan sekerja aku..Evelyn..

Dia ni memang raja nescafe and kopi..

memang bukan Evelyn la kalau tak nampak dia minum nes or kopi dalam sehari..

Oleh kerana dia dah hentam air orange jus yang aku beli sebelum pergi kerja tadi...

Makanya!!!

Dia terpaksa menghentamkan aku dengan nescafe dia..ahahaha..

2 packet 3 in 1 indocafe dia bagi ngan aku..




MMMMMMmmmmmmm...

Indocafe tu adik beradik ngan nescafe la kan??

Hehehehe..

Whatever laaaa!!

Aku apa lagi..

Hentam jer la!!!

Ahahahaha...

Best eh..lama dah tak minum indocafe...

Perggghhhh!!...

2 jam lepas tu dada aku start rasa berdebar2..

n aku tangan aku jadi tremor(tangan bergegar2-kira macam tu la maksud dia)

Menyesal la plakkkkkk!!!..

Coz sampai sekarang pon aku masih lagi tremor..

Huhuhuhu..

Tak best Tak best!!!!!

Nape leh tremor ar??

Huhuhuhu...

Serik ah nak minum nescafe lagi..huhuhuhuhu...

Serik ke????

Cam tak jerrrrrr....ahahahahaa....

2 comments:

Zul Fattah said...

ko gian dgan nescafe.. ? haha..
aku tak minum nescafe ni.. aku cukup dgan air teh panas.. ok.. best kot

azah87 said...

aku pon dah lama tak minum nes..tu la bila d ajak mnum nes trus cmtu plak jadinya..x nak lagi la..kOt..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...