Thursday, September 8, 2011

Best ke drive guna lampu tinggi?

Best ke drive gua lampu tiggi time malam2??

Best memang best..

Tapi kena la konsider ngan orang lain jugak kan..hehehe..

Nak cakap aku ni pemandu yang berhemah tak la jugak..

Tapi aku tak la suka sangat nak mengganggu pemandu kat jalan raya yang memang betul-betul berhemah..

Bukan apa..Kalau tengah drive (lagi2 tyme malam+hujan)bengang gak kalau tetiba jer de kereta yang pasang lampu tinggi n follow terus dari belakang..



Adehh..Silaunya mata..Yang tak rabun malam pun dah bleh ada risiko nak rabun malam disebabkan oleh perangai2 orang yang hanya mementingkan diri macam diorang ni..

Ceh2..hehehe..

Yang bertambah2 hairan.. Kat highway yang penuh ngan lampu jalan pun diorang bleh pakai lampu tinggi..

Pe tak cukup tinggi dah ke lampu jalan kat highway tu?

Lampu tinggi tu memang la ada kegunaannya.Tapi gunakan pada keadaan yang betul ok..

Boleh??hehehe..

Nak tambah 1 lagi key point..

Signal pun diorang malas nak bagi..Lagi la menambah tekanan perasaan pada pemandu2 di jalan raya..huhuhu...

Entah apa agaknya yang patut di buat ngan diorang ni..

Poneng kopalo den..ahahaha..

Renung2kan dan selamat beramal!! :)

2 comments:

*Vivilicious* said...

kcian..kmk pakey hi-light bila sikda org kt jeraya dan xda lampu jln..hehe

BW from BSG

azah87 said...

bgus la mun cmya..kan best mun suma org cam ktk..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...