Tuesday, September 20, 2011

Untungnya aku sebagai.....

Salam..

Entry kali ni aku nak kongsi tentang betapa untungnya adik aku yang sorang ni..


Bukannya apa aku cakap dia untung..
Baru petang tadi dia kol aku dari sekolah asrama dia..
Dia cakap esok dia ngan kengkawan dia nak pegi buat passport..
Bila aku tanya kenapa..
Jawapan dia sangat simple..
"Kami nak pergi Australia"

Wah wah wah..

Melawan betul adik aku yang sorang ni..

Hanya berbekalkan bakat dia sebagai pemain basketball..


Dia dah pegi merantau jauh..
Aku terasa tercabar..
Tapi tak dapat nak buat apa pun..
Ahahaha..

Tahun lepas pun dia dah pegi bertanding kat beberapa buah negeri di semenanjung..
Sekarang nak pegi Australia plak..
Ish ish ish ish ish..
Aku jealous ke ni???

Ahahaha..

Memang patut jealous pon..
Sebab geng netball aku tak pernah pun sampai tahap macam tu.. :P

Diorang punya team basketball sampai masuk news eh..


de lagi dorang masuk news lain tapi aku malas nak g bergoogle hal tu..
Hehehe..

nak tau info lebih hal tu? klik kat sini

Tapi aku kira untung jugak la kan..
Dapat mintak souvenir dari dia nanti..
Aku nak fikir la apa benda yang aku nak dari dia..
Hehehehe..

Itu la untungnya jadi kakak dia..


6 comments:

solihynramly said...

wahhh syok la dia...:)



http://kepalabatuberkata.blogspot.com/2011/09/betul-ke-perempuan-lebih-suka-lelaki.html

azah87 said...

memang syok pOn.. terlebih syok dah.. huhuhu..

Khuzrin Kamarudin said...

Untunglaaah~~~

azah87 said...

memang untung..tak rugi..hehehe..

hani apandi said...

kirim salam ngan adik ktk okay hehehe

azah87 said...

orait..lak kmk sampaikn.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...