Wednesday, August 31, 2011

..Penatnya..

Huuuuuhhh...

Hari ni baru raya ke 2..

Tapi aku dah balik dari kampung dah..

Hari ni aku dah start keje balik dah..keje petang..

Awal pagi tadi aku dah start enjin kete dalam kol 5.30 pagi..

Alhamdulillah aku sampai dengan selamatnya ke kuchig pada pukul 11.30 pagi setelah singgah di beberapa buah tempat..

untuk..isi minyak la..makan la..g toilet la..tu memang perkara wajib kalau perjalanan jauh..

hehehe..

Penat giler la..

Sampai umah kol 11.30pagi..

Mandi jap..(untuk segarkan diri..bukan mandi pagi erk..ahaha)

Siap2..

Terus g keje..

Balik keje d kOl 9..

Tapi tak sangka plak tersinggah main bowling..

Ahahaha..

Penat giler pon bleh plak setuju nak pegi main bowling..

Ahahaha..

Main 2 game jer..

Terus balik umah..

Baru sampai ar tadi..

Dalam kol 10.30mlm..

Dah sampai kat rumah ni baru la terasa penatnya badan ni..

Tapi ada hati plak nak update blog erk??

Ahahaha..

Entah la..

Terpanggil plak nak update blog..

Penat ni sebenarnya tak boleh dilayan..

Tapi rehat pun memang diperlukan..

Itu satu keperluan ya kawan2..

Hehehe..

Sibuk macam mana pun..

Badan pun pandai jem..

Bagi la dia rehat..

Bukan susah pun..

hehehe..Penat erk??

Ok la..

Jom rehat..

Nyte..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...