Sunday, October 9, 2011

Koleksi Gambar Budak Cute Sangat!!

Salam..Meh sini azah perkenalkan budak yang cute sangat2 n di sayangi ramai nih...

Ni la Miea..
Nur Damiea Qaleeshah..
Satu2nya anak buah azah..
Hehehe...
Cute tak??

Budak kecik ni memang banyak kerenah..
Lepas dah tak bersua setahun,perubahan yang paling ketara pada diri Miea adalah..
Dia suka senyum...
:)


Suka buat mimik muka jugak.,,


Miea pun suka main celet2 jari..hehehe..

Kesian tengok miea time dia demam2 ari tu..
Asek muntah2 jer..


Ni time kat dalam kereta bawak miea g shopping..


Ni plak kerenah dia time dia beraya kat kampung...
Main2 payung..


Tak nak mengalah betul la budak2 nih.. Hehehe...

Rindu ngn kerenah Miea..


14 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

azah87 said...

@cerita best:-orait..nanti azah singgah g laman blog pakjoe.. :)

~Kirin Selama Perak~ said...

rasa nak dukung2 ja~

azah87 said...

@~Kirin Selama Perak~:-tau xper..cmtu la perasaan azah skrg nie.. :P

Si Manis Butterfly said...

comel giler-giler la....

azah87 said...

@Si Manis Butterfly:-hehe..itu mmg tidak d nafikn..comey gler.. :)

Qaseh dalia adelia said...

cute nye time pgg payung tu

azah87 said...

@Qaseh dalia adelia:-xtau dari mana dia bwak payung tu..terus jdi bahan mainan..hehe..mmg cute kan... :)

Aen Azhan said...

alalala comelnya :)

Pen MErah said...

awwwww sweeet nye dia. rs nk cubit.. :D

azah87 said...

@Aen Azhan:-mmg comey kan.. :)

azah87 said...

@Pen MErah:- 2 sweet..tpi jgn cubit..ahaha..picit2 jer pp dia.. hehe... :P

fiezah91 said...

alalala.kiut eyh. hehe.. mok cubit pipinya boleh?

azah87 said...

@fiezah91:-Aok,cute..cubit pelan2 leh la..hehehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...