Wednesday, October 19, 2011

Perempuan dan Kereta


Entah kenapa tiba2 aku rasa nak cuci kereta plak malam ni..
Sebenarnya ingatkan pagi esok baru nak basuh kereta cOz esok aku day off.
Adik aku pun nak jugak join basuh kereta,
So,makin semangat la aku dibuatnya..

Kami pergi beli wax kereta coz dah habis dah..
Then terus start cuci kereta..
Enjoy gak cuci kereta malam2..Tak panas..Berpeluh pun tak..

Masa ni adik azah tengah wax kereta

Then azah terfikir nak cuci filter aircond yang tak pernah disentuh sejak kereta ni dibeli..
Dah setahun lebih dah tu!! Huhuhu..Kalau adik azah tak bagitau yang filter tu bleh dicuci sampai bila2 pon azah tak tahu..keh3..

Ni la filter tu..


Memang kotor giler la kain lap filter ni..
Malu azah tengok..
Kalau la azah tahu awal2 yang filter ni bleh dicuci kan bagus..
Ni la masalahnya kalau empunya kereta adalah seorang perempuan...
Jarang de perempuan yang betul2 tau hal kereta ni lagi2 kat bahagian enjin tu..
Setuju tak??
Hehehe..

Thnx tu my sis for da info..

2 comments:

nick dot anis said...

waaa pandai azah jaga kete ye??

azah87 said...

@nick dot anis:-ahahaha..xde la anis..tau basuh jer pOn..yg len x pernah tau pOn..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...