Saturday, October 15, 2011

Belum Terbiasa


Salam kepada kawan2 yang setia membaca nukilan azah yang sangattttt memboringkan ni..
TQ coz masih sudi membuang masa untuk baca ayat2 yang sangat memeningkan kepala nih..
Hehehe..

Sejak azah dah wat kerja part time ni..
Azah perlu menjadi seorang yang hyperaktif..
Agar dapat memajukan diri dengan secepat yang mungkin..

Untuk permulaan ni badan azah belem terbiasa dengan perubahan mendadak ni..
Start semalam azah dah start selesema, sakit tekak..
Hari ni dah start pening2 kepala tahap dewa..

Mungkin sebab tak cukup rehat..
Dan mungkin sebab azah belum pandai mengatur waktu dengan sebaiknya..
Membuatkan jadual azah sedikit kelam kabut..

So,start esok azah nak atur jadual azah dengan lebih rapi dan kemas agar badan azah pun dapat bekerjasama dengan baik..

Wish Me Luck Ya!!

4 comments:

Zul Fattah said...

kompem letihkan, buat kerja part time..

hyz said...

gud luck.... atur masa elok2 k..

azah87 said...

@Zul Fattah:-Sangat letih..tapi kalau berbalOi wat sume tu ase cam terus hilang jer letih tu.. :)

azah87 said...

@hyz:-TQ hyz..azah try da best utk atur masa elok2 k.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...