Thursday, October 27, 2011

Doa dimakbulkan

Thanks pada kengkawan yang dah baca entry  tolong doakan yang azah post pagi tadi..
Ni la hasilnya..
Pukul 2:30pm tadi bestfriend azah tu send mesej ni ngan azah..
Da bapak ku bukak mata tek zah..tapi x lamak.. (Ni dalam bahasa sarawak)
 Bapak aku ada bukak mata tadi zah..tapi tak lama.. (bahasa ni mustahil korang tak faham..he3 )
Alhamdulillah..
Azah harap akan ada lebih banyak perkembangan positif dari ayah dia..
Malam ni sebelum start kerja azah nak pergi menziarah ayah dia dulu...
Mungkin azah tak dapat buat apa2..
Tapi sekurang-kurangnya azah nak bagi sokongan emosi pada dia..
Teruskan berdoa yer kengkawan..
Semoga Allah memakbulkan doa hambanya yang ikhlas..
Amin..
-TQ- 

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...