Thursday, August 18, 2011

Nak jugak balik kampung

Tak disangka2 jadual keje untuk minggu hari raya keluar hari ni..

Sebelum aku nak tengok pe jadual keje aku tyme tu aku baca Bismillah dulu..

Dengan harapan semuanya akan menjadi seperti yang diharapkan..

Bila aku buka je lembaran jadual keje tu.......

Adeh..

28hb 8 aku cuti...

29hb 8 aku keje..

30hb 8 aku diberi public holiday..

1hb 9 aku keje balik..

Aku dah start frust..

Kenapa la cuti aku d split kan..

Apa salahnya cuti n public holiday aku tu d gabungkan..

Huhuhuhu..

Frust frust frust..

Maknanya tahun ni aku tak balik kampung lagi la...

Macam tahun lepas...

Huhuhuhuhu..

Tangah2 aku frust senior aku bagi idea..

Dia suruh aku try carik sape2 yg x beraya p dpt cuti tyme 29hb tu..

Searching punya searching..

Akhirnya aku jumpa orang yang sesuai..

Alhamdulillah dia tak menolak bila aku mintak dia tukar cuti ngan aku..

Hehehehe..

Sebelum sister balik keje aku ajak senior aku jumpa sister untuk pertukaran cuti tu..

Tak sangka sister pun ok jer..

Tapi esok aku kena jumpa matron plak untuk comfirmkan cuti aku..

Whatever la..

Asalkan aku dapat balik kampung..

hehehehe...

Ok la walaupun cuti raya just 2 hari..

Tapi leh kata kelam kabut jugak la aku nanti..

Coz kampung aku bukannya dekat..

Kat Pusa..huhuhuhu..

Tak kisah la..

Aku nak jugak balik kampung!!!!

Yeayyyyyyy!!!!!!!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...