Saturday, November 19, 2011

BILA ADA KAWAN BARU

Assalammualaikum kengkawan blogger..
Lama dah azah tak update blog..
Sori..perkara ini memang tidak disengajakan..
Kalau nak diikutkan berblogging ni pun satu aktiviti yang azah suka sangat..
Sekarang azah dah ada ramai kawan baru..
Membuatkan azah mengenali aktiviti-aktiviti baru..
Yang sememangnya sangat best!!
Yang pasti aktiviti tu bukan sekadar enjoy yer..
Jadi masa luang n lapang azah banyak digunakan untuk aktiviti luar yang berfaedah dan memberi manfaat pada azah..
Erkk,,jangan salah faham..berblogging pon berfaedah per..banyak pengetahuan dan pengalaman yang kita dapat kongsi bersama..yer tak para blogger sekalian??Hehehe..
Mesti la yer..
Bukan nak cakap kawan lama tak best..Kawan lama memang tak dapat diragui tahap kebestannya..
Tapi bila kita mewujudkan kawan baru..Skop pemikiran kita akan jadi lebih meluas..Banyak yang dapat dipelajari dari orang sekeliling..Yang pasti memang ada benda baru la yang dapat dipelajari..
Jangan belajar perkara-perkara yang negatif yer..
Yang baik tu kita boleh amek dan serapkan dalam diri..
Yang tak baik tu pandai-pandai la tapiskan yer..Tolak tepi jer..
Selamat berblogging..Jumpa lagi di masa akan datang dalam dunia blogger!!

Take k..

1 comments:

NURUL ASHIKIN said...

kawan adalah pengaruh paling kuat sejak zaman kanak2 ..hingga kita dewasa..pemilihan penting kerana kawan yang baik akan bawa kita hingga kesyurga atau sebaliknya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...