Monday, December 5, 2011

Dulu dan Sekarang


Salam buat pembaca2 blogger yang setia..
Hari ni azah nak kongsikan 1 part dalam diri azah yang azah nampak perbezaannya antara dulu dan sekarang..
Ada hati nak tahu tak?
Tak nak tahu pun tak pe...
Tapi azah tetap nak bagi tahu!!
Hehehe...

Dulu azah ni jenis anak gadis yang tak pandai nak keluar2 rumah macam kawan2 azah yang lain..
Diorang selalu jugak ajak azah keluar rumah..Tapi ada2 jer alasan yang azah berikan..
Yang pasti azah memang tak berapa minat bila part keluar2 ni..

Tapi korang tahu tak sebenarnya kenapa Azah tak rajin sangat nak keluar2 ni?
Nak tahu?Meh azah bagi tahu..

Sebenarnya azah tak minat nak keluar2 ni pun ada sebabnya...
1)Kalau keluar kompom la duit pun keluar kan?Entah,bagi azah duit tu lebih baik digunakan untuk hal2 yang lebih baik..lain la kalau memang ada hal penting yang nak dibuat..kan2..hee.. 
2)Keja azah ni tak menentu..tak banyak masa ngan keluarga..Jadi,bila ada masa terluang azah akan spend masa tu dengan keluarga tersayang..setuju tak???heee... 
3)Keja azah ni lain sikit..kalau dah start keja tu bermakna memang bekerja dari saat pertama masuk kerja sampai saat terakhir habis keja..kadang2 terpaksa balik lambat coz banyak keja lom settle..So,azah amat menghargai masa rehat yang diberikan hanya sehari seminggu tu..ok tak??heee..

Tapi sekarang ni azah selalu sangat keluar dengan kawan2..tapi bukan atas dasar nak enjoy semata2...
Azah ada kerja part tyme sekarang ni..
Kerja yang amat membuahkan hasil n enjoy..
Yang pasti kerja ni halal..dan azah suka..
Kalau keja ni setakat buang masa n buang duit kompom azah takkan join punya..
hehehe...Sekali sekala keluar ngan kawan2 untuk enjoy tu ok la..Apa salahnya kan..Hehehe...

2 comments:

Joe_Hans said...

manusia berubah kan... :)

azah87 said...

@Joe_Hans:btOl!!yg bgusnya klu brubah ke arah positif.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...