Thursday, November 3, 2011

Saya Di Tag


First of all, TQ Wan cOz dah tag azah kat sini.. Really enjOy iT!!! :)..Azah nak kongsi keenjoyan azah ni ngan korang2 leh tak??hehehe...Jom!! Ni la rules dia..

RULES 

1.You must post these rules

2.Each person must post 11 things about themselves in their journal


3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.


4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post


5.Go to their page and tell them you have tagged him/her


6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU


7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.



Ni la karya agung yang azah dapat hasilkan..ahahaha...

About Azah

Nama: azah jer la..
Umo: 24 tahun..kehkehkeh...dah tua tuuuu...
tarikh laher: 2 Julai..sO,jgn lupa sediakan hadiah t k..
anak ke 2 daripada 6 adik beradik..
status:masih bujang..huhuhu..
pekerjaan:jururawat..
teringin sangat nak belajar bahasa mandarin..
warna feveret: hijau pon bleh..putih pon bleh gak..
hobi: ngadap laptop ngan dengar lagu..
air kegemaran: tea c peng special..sodap tuuuu...
sukan:netball la yg paling best..futsal,basketball n badminton pon bleh..p kurang la.. :P




Ni soalan yang wan suruh azah jawab..so,azah jawab ler dengan seikhlas hati.. :)



1.Ape name zoo yg korg penah pergi?
Tak ingat la pe nama zoo tu..tyme tu azah masih kecik g..

2. Ape tmpat yg paling jauh prnah d lawati?
sandakan sabah..tu pun sebab azah blajar kat sana..kalau tak memang tak merasa la nak jejakkan kaki ke sabah..

3. Penah pergi pulau x?
Tak pernah..tengok jerrr..hehe..

4. Makanan laut yang diminati?
pe ar?sume pon azah hentam..ahahaha..

5. Banyak2 haiwan, haiwan ape yg korang paling suke?
tentunya kucing..dorang cute sesangat..lagi2 anak kucing.. :)

6. Penah couple x?
Lau cakap tak pernah kompom wan cakap azah tipu..hehehe..

7. Asal mane?
hmmm..susah nak cakap..azah lahir kat kedah..tapi mak ayah orang sarawak..kira orang sarawak la kan..hehehehe..

8. Adik-bradik brape org?
6 orang...riuh rumah kalau sume berkumpul..best!

9. Yg sulung, abg ke kakak?
abang..hehehe..

10. lebih suke naik motor ke naik kereta?
dah lama tak naik motor sampaikan dah lupa cara bawak motor..so,azah suka naik kereta..rasa lebih selamat..

11. Perasaan mase bace entry nie?
seronok gak..tak sangka ada orang nak tagged azah lam entry dia..TQ wan.. :)

Ni la 11 orang yang azah nak tag!!hehehe...


Seronok jawab soalan2 yang wan bagi.
Tapi bila azah plak yang kena buat soalan tetiba plak rasa blur..hehehe..
Macam mana2 pun azah kena gak buat soalan tu kan..
So,muncul la soalan2 pelik yang macam ni..


1)Bahasa asing apa yang awak nak sangat belajar?

2)Apa drama kegemaran awak sekarang ni?

3)Kalau gaji awak ada extra pe yang awak wat ngan duit tu?

4)Kalau pegi dating sapa yang bayar makan?

5)Selalu tido petang tak?kenapa?

6)Kalau awak ada kereta n kereta tu kotor..awak basuh sendiri ke hantar kat car wash?

7)Apa aktiviti keluarga kalau cuti sekolah?

8)Apa lagu kegemaran awak?bleh tak bagi tajuk lagu n penyanyi dia..1 english song,1 malay song.. :)

9)Artis kegemaran awak siapa?kalau awak lelaki,sila beri nama artis perempuan k..dan sebaliknya.. 

10)Kalau ada masalah peribadi,siapa yang awak carik untuk meluahkan perasaan?

11)Suka tak bila awak ditipu kononnya untuk kebaikan awak sendiri?





Plizz jawab soalan di atas..Azah nak sangat tau apa jawapan awak2 sume.. :P ... Kalau tak nak pun takpe..Azah ok jer.. Sangat memahami la konon..ahahhaa..

Selamat mencuba yer!!!

6 comments:

ahmad said...

http://encikrudymenuliss.blogspot.com/2011/11/tag-pertama.html

hehe thanks

milasharmila said...

thanks azah.. t mila jwb eyh... :)

azah87 said...

@ahmadwcOme..thnx gak coz sudi jawab.. :)

azah87 said...

@milasharmila:-Orait..azah tggu.. :)

wan niahix said...

same2 azah... hehe...
mak an ayah asal s'wak katne?
kucing jgk... hehe...
^_^

azah87 said...

@wan niahix:-yup..mak ayah org swak..knal kew?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...